Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-amsterdam.nl


  Waarzegsters voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  De waarzeggers in Amsterdam geven paranormale inzichten en voorspellen uw levensverloop. Voorspellingen door waarzeggers uit Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze waarzeggers uit Amsterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Lieve marieke, het is de eerste maal dat ik jou opbel je geeft me een goed gevoel en jou reading was heel mooi je hebt ook veel gezien dat ik kan plaatsen ik zal jou goeie raad zeker volgen en laat jou weten welk resultaat ik heb vele kusjes racqeul




Ervaring van Racqeul met waarzegster Romyna   Ervaring van Racqeul met waarzegster Romyna   Ervaring van Racqeul geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  wat ben jij super, je had het heel goed peter is terug en is ook gebleven .Dikke dank u wel




Ervaring van maggy  met waarzegster Louisa   Ervaring van maggy  met waarzegster Louisa   Ervaring van maggy geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kali
  Ervaring met waarzegster Kali
  Hoi Louisa, de minuten waren op.
Wauww alles wat u zag klopt als een bus.
Hartelijk dank.
Lieve groetjes.
Sonja.




Ervaring van Sonja met waarzegster Kali   Ervaring van Sonja met waarzegster Kali   Ervaring van Sonja geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Kali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jo-an
  Ervaring met waarzegster Jo-an
  Kali je bent lief, zacht, duidelijk en to the point.
Ik wacht geduldig op de liefde van D.
Ik bel je zeker nogmaals want je bent ook een toppertje. Dikke warme knffs als dank.




Ervaring van Annick met waarzegster Jo-an   Ervaring van Annick met waarzegster Jo-an   Ervaring van Annick geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo-an  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ellah
  Ervaring met waarzegster Ellah
  Jo-An je bent lief en zacht, kort en bondig, rechtuit...een topper. Ik bel je zeker over 1.5 of 2 maand terug met goed nieuws ivm de liefde tss D en mij. Warme en dikke knffs als dank.




Ervaring van Annick met waarzegster Ellah   Ervaring van Annick met waarzegster Ellah   Ervaring van Annick geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lili
  Ervaring met waarzegster Lili
  Lieve Ellah, bedankt voor de al de gesprekken. Ik begin met echt goed te voelen en je hebt mij (vaak in de avond uurtjes) heel fijn er doorheen getrokken. Toch heel erg bedankt! Ik ga echt proberen om in mijn kracht te blijven en hier weer vanuit dit stuk mijn leven weer op te bouwen. En wanneer hij komt dan komt hij. Nu is het mijn tijd. Dikke knuffel! x




Ervaring van J. met waarzegster Lili   Ervaring van J. met waarzegster Lili   Ervaring van J. geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Aurora
  Ervaring met waarzegster Aurora
  Ik was een beetje van slag omdat wat ik gisteren van een ander medium hoorde niet klopte met wat ik zag.
Aangezien Lili hetzelfde zegt laat ik alles maar los en ik vertrouw erop dat wat voor mij bestemd is zijn weg naar mij zal vinden.
Lili heeft een prettige stem, fijne energie en komt snel met wat zij ziet. X




Ervaring van F. met waarzegster Aurora   Ervaring van F. met waarzegster Aurora   Ervaring van F. geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romeo
  Ervaring met waarzegster Romeo
  Thank you for the Light and encouragement. You touched my Soul. I listened to India Arie and it was a blessing. Can I say I Love You Sister.
We are Lights.

Love from an Angel.




Ervaring van A met waarzegster Romeo   Ervaring van A met waarzegster Romeo   Ervaring van A geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Minoe Astrid
  Ervaring met waarzegster Minoe Astrid
  Lieve Romeo
Ik heb je 2 weken geleden voor het eerst gebeld en had nooit gedacht dat ik ooit deze woorden hier op deze site zou plaatsen.
Je voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Minoe Astrid   Ervaring van Anoniem met waarzegster Minoe Astrid   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adele
  Ervaring met waarzegster Adele
  lieve dame
wat zou ik blij zijn moest dit zijn hoe je verteld, van mijn vriend en mij. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat het zo zal gaan. Ik bel je zeker om dit te laten weten.




Ervaring van maggy  met waarzegster Adele   Ervaring van maggy  met waarzegster Adele   Ervaring van maggy geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Adele  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Victor
  Ervaring met waarzegster Victor
  Beste Victor

Jou vanavond gesproken
ik kan maar een ding hier over zeggen.
WOW dank voor je mooie reading het was zo indrukwekkend en zo waar.
Bel je snel weer terug.




Ervaring van anoniem met waarzegster Victor   Ervaring van anoniem met waarzegster Victor   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Victor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Lieve Monique jouw voorspelling is uitgekomen tot op de dag wauw. Ik hoop je heel snel te kunnen spreken.




Ervaring van N met waarzegster Monique   Ervaring van N met waarzegster Monique   Ervaring van N geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lara
  Ervaring met waarzegster Lara
  Lief, prettige stem, duidelijk, draait er niet omheen. Bedankt voor het consult Lara.




Ervaring van L met waarzegster Lara   Ervaring van L met waarzegster Lara   Ervaring van L geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Aurora
  Ervaring met waarzegster Aurora
  Thank you for the Light and encouragement. You touched my Soul. I listened to India Arie and it was a blessing. Can I say I Love You Sister.
We are Lights.

Love from an Angel




Ervaring van A met waarzegster Aurora   Ervaring van A met waarzegster Aurora   Ervaring van A geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Morgane
  Ervaring met waarzegster Morgane
  De beste raad krijg ik van jou, heb veel verdriet en gemis, goed dat ik met jou kan praten af en toe.




Ervaring van ruud met waarzegster Morgane   Ervaring van ruud met waarzegster Morgane   Ervaring van ruud geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MB Rhais
  Ervaring met waarzegster MB Rhais
  Bedankt lieve MB Rhais.
Voor u mooie voorspelling en deze zijn uitgekomen, ben u heel dankbaar. Dank je wel en tot spoedig.




Ervaring van Jo met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Jo met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Jo geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Erg fijn om mee te praten, neemt tijd voor je Ik heb vertrouwen in haar advies en voorspellingen. Geeft goed en duidelijk raad, is te vertrouwen en een echte steun. Louisa. Hartelijk dank voor uw inzichten.




Ervaring van C met waarzegster Louisa   Ervaring van C met waarzegster Louisa   Ervaring van C geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nessa
  Ervaring met waarzegster Nessa
  Super lief, eerlijk, concreet en vlot. Toppertje op de lijn.




Ervaring van Salma met waarzegster Nessa   Ervaring van Salma met waarzegster Nessa   Ervaring van Salma geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Minoe Astrid
  Ervaring met waarzegster Minoe Astrid
  Dankjewel voor t consult over mijn zoon. Heeft mij goed gedaan liefs!




Ervaring van Sandra met waarzegster Minoe Astrid   Ervaring van Sandra met waarzegster Minoe Astrid   Ervaring van Sandra geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Ter info, ja ik ga je wijze raad opvolgen, ik ga dus...




Ervaring van Chantal met waarzegster Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegster Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Patricia
  Ervaring met waarzegster Patricia
  Super lieve vrouw. Geeft snel en krachtig antwoord! Aanrader




Ervaring van Raiza  met waarzegster Patricia   Ervaring van Raiza  met waarzegster Patricia   Ervaring van Raiza geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marieke
  Ervaring met waarzegster Marieke
  Het is heel fijn om met u te praten, heel vertrouwd en rustgevend.U ziet en voelt het heel duidelijk, en dat geeft weer hoop, moed en kracht!




Ervaring van Anoniem met waarzegster Marieke   Ervaring van Anoniem met waarzegster Marieke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jo-an
  Ervaring met waarzegster Jo-an
  Jo-an is een super madam. Voelt alles heel goed aan.
Thx Kat.





Ervaring van Kat met waarzegster Jo-an   Ervaring van Kat met waarzegster Jo-an   Ervaring van Kat geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo-an  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Bedankt voor je gesprekken, altijd bij het goede eind.
En hopelijk wat je zegt komt uit,
Bel je gauw weer. Anja x




Ervaring van Anja met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anja met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali, graag wil ik hier getuigen hoe goed je bent, Je had me iets verteld en het is uitgekomen. Meer dan 1 ding zelfs. Ongelooflijk. Gazali helpt je op weg met veel licht en liefde. You,re the best. Warme groetjes. Zo lief en geduldig. Alle voorspellingen komen uit. Dankjewel lief en mooi mens.




Ervaring van Eve met waarzegster Gazali   Ervaring van Eve met waarzegster Gazali   Ervaring van Eve geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Louisa
  Ervaring met waarzegster Louisa
  Sjee, inderdaad een olifantengeheugen heb je Louisa. Super bedankt voor je inzichten. Je bent een kanjer. Dikke kus. Wat een ontzettend lieve, eerlijke en oprechte dame. Zij wist heel veel te vertellen en voor mij te verduidelijken. Maar ook bevestigingen te horen gekregen. Ze luisterde goed en nam de tijd. Door haar ben ik weer een stuk zekerder. Ik bel zeker weer.




Ervaring van An met waarzegster Louisa   Ervaring van An met waarzegster Louisa   Ervaring van An geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lili
  Ervaring met waarzegster Lili
  Wat ben jij een eerlijk en oprecht mens, voelde me gewoon een beetje van m,n sokken geblazen. Heel erg bedankt voor je fijne reading ik kan hier weer mee voor uit.

Dankjewel lieve Lili xx




Ervaring van Mar met waarzegster Lili   Ervaring van Mar met waarzegster Lili   Ervaring van Mar geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Super bedankt Esmay. Ik noteer al de readingen altijd en je hebt vorig jaar idd 3x aangegeven mbt het stukje trouw wat we vanmorgen hebben besproken. Precies zoals ik het formuleerde en wat ik bedoelde. Bedankt voor de consistentie en standvastigheid in je readingen. Geeft rust en betrouwbaarheid. X




Ervaring van Joanne met waarzegster Esmay   Ervaring van Joanne met waarzegster Esmay   Ervaring van Joanne geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Beste Sharida, bedankt voor je inzichten en duidelijke antwoorden. Leuk dat ze helderzienden zijn zoals jij.






Ervaring van Elsa met waarzegster Sharida   Ervaring van Elsa met waarzegster Sharida   Ervaring van Elsa geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoya
  Ervaring met waarzegster Zoya
  Zoya,
dank voor het zuivere consult. Je bent een goed paragnoste.




Ervaring van Hannah met waarzegster Zoya   Ervaring van Hannah met waarzegster Zoya   Ervaring van Hannah geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Een aanrader. Thaiis weet waarover ze praat. Een top helderziende die de moeite waard is.




Ervaring van Lyn met waarzegster Thaiis   Ervaring van Lyn met waarzegster Thaiis   Ervaring van Lyn geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Arend
  Ervaring met waarzegster Arend
  Hoi tovenaar friend .
We kunnen er nu al mee lachen .
Kort maar krachtig. je voorspellingen en ze komen ook uit soms wel effe wachten maar gebeurd.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Arend   Ervaring van Anoniem met waarzegster Arend   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Laaya
  Ervaring met waarzegster Laaya
  Lieve Laaya,
Ik heb je vanavond voor de eerste keer gesproken en wauwww!! Wat ben je goed! Alles wat je zei klopte helemaal! Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen. En dank voor de tips! Ik laat weten hoe het verloopt.
Liefs!




Ervaring van D met waarzegster Laaya   Ervaring van D met waarzegster Laaya   Ervaring van D geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Freyaa
  Ervaring met waarzegster Freyaa
  Hele lieve vrouw ben jij, en heel zuiver! Je hebt dingen gezegd die je niet kan weten. En die ook gaan plaats vinden, die ik al wist eigenlijk. Maar jij bevestigde het echt heel heel goed van je, ik ga jou terug bellen hoor als ik erin geraak hihi liefs je collegaatje xxx A.




Ervaring van A. met waarzegster Freyaa   Ervaring van A. met waarzegster Freyaa   Ervaring van A. geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ellah
  Ervaring met waarzegster Ellah
  Wat een fijne, lieve vrouw is Ellah, ik ben echt geraakt door haar consult. Wat een gave heeft zij, wonderbaarlijk wat zij allemaal kon zien. Dankjewel lieve Ellah, blij dat je nog net niet uitgelogd was toen ik belde :).




Ervaring van es met waarzegster Ellah   Ervaring van es met waarzegster Ellah   Ervaring van es geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegster-amsterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden