Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-amsterdam.nl


  Waarzegsters voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
  De waarzeggers in Amsterdam geven paranormale inzichten en voorspellen uw levensverloop. Voorspellingen door waarzeggers uit Amsterdam.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Sophia
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Je twijfelde nooit en inderdaad de ontmoeting gekomen. Steeds super leuk om met je te praten. Je bent geweldig. Dank je.




Ervaring van Sonia met waarzegster Sophia   Ervaring van Sonia met waarzegster Sophia   Ervaring van Sonia geplaatst op 28 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Lieve Sophia, weer een mooie reading gehad, ik wacht de voorspelling van de breuk afkapping van mijn man met zijn familie af en alle andere voorspellingen. Sophia is een echte aanwinst voor deze website, een echte aanrader. Veel liefs R.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Super lieve dame, ze kon de persoon zeer goed beschrijven. Ze ziet het allemaal goed komen. Zeer aangenaam persoon om mee te praten, het gesprek heeft mij echt deugd gedaan. Wanneer er verandering komt dan hoor je van mij. Lieve groetjes Yolanda.




Ervaring van yolanda met waarzegster Sophia   Ervaring van yolanda met waarzegster Sophia   Ervaring van yolanda geplaatst op 16 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hallo lieve Sophia, je zei dat er snel contact zou komen er dat is gebeurd hier ben ik blij mee. Bedankt voor je liefdevolle readings nou de rest nog afwachten maar dat komt vast goed liefs Sandy.




Ervaring van Sandy met waarzegster Sophia   Ervaring van Sandy met waarzegster Sophia   Ervaring van Sandy geplaatst op 18 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Sorry I had to go abrupty and thank you. Please light a candle. Thank you for going above and beyond. Sophia is very kind and a supportive, insightful force. x.




Ervaring van W met waarzegster Sophia   Ervaring van W met waarzegster Sophia   Ervaring van W geplaatst op 15 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Lieve vrouw Sonja
Net goed gesprek gehad en voorspelling in de liefde hopen dat het uit gaat komen laat het je weten als ze zijj uit gekomen ik raad iedereen haar aan top vrouw bedankt .




Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 18 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Beste Sophia,

Je voorspelde mij dat mijn dochter Lovely zou geslaagd zijn voor haar eerste jaar, mijn dochter dacht dat ze twee onvoldoendes zou hebben, maar jij was er vlak op, ze is geslaagd mag naar haar tweede jaar gaan, je zei dat deze richting beter bij haar past.

Dus top je had groot gelijk, je voorspelling kwam uit, ook op werkvlak je zei me dat ik een andere werkplek ging krijgen dat is ook gebeurd, tof hoor doe zo verder Sophia.
Jij verdient meer dan 5 sterren.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met waarzegster Sophia   Ervaring van Inge met waarzegster Sophia   Ervaring van Inge geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Lieve Sophia, ik ben erg geraakt en onder de indruk door je medeleven, je ontroerende, liefdevolle en hartelijke e-mail doet me goed. Het gemis blijft moeilijk maar zoveel betrokkenheid verzacht mijn liefdesverdriet en vergroot de moed om verder te gaan. Ik neem het ritueel ter harte en hoop daarmee genoeg kracht te vinden om te blijven geloven. Als ik erin slaag om tijd los te laten en je voorspelling komt uit, dan zal onverwachts mijn hartenwens toch ingevuld worden. Dankjewel lieve Sophia.




Ervaring van S met waarzegster Sophia   Ervaring van S met waarzegster Sophia   Ervaring van S geplaatst op 27 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hey Sophia, hartelijk dank voor het fijngevoelige gesprek van maandag. Voorlopig verhuis ik nog niet. Goed huis maar het toilet kon ik enkel met zeer grote moeite bereiken, niet fijn dat het van zoiets moet afhangen, natuurlijk, warme groet.




Ervaring van Myriam met waarzegster Sophia   Ervaring van Myriam met waarzegster Sophia   Ervaring van Myriam geplaatst op 17 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Sophia je bent heel goed. Je verwoord wat ik al wist daar ben ik blij mee. Buiten dat je alles goed bedoeld doe jij ook extra je best voor de binnenste van de mens. Aanrader bravo liefs Rina.




Ervaring van T. R. met waarzegster Sophia   Ervaring van T. R. met waarzegster Sophia   Ervaring van T. R. geplaatst op 5 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Beste Sophia, je bent een aangename vrouw om mee te praten. ik wacht nu tot je voorspellingen uitkomen, maar ik blijf je zeker bellen. Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met waarzegster Sophia   Ervaring van Inge met waarzegster Sophia   Ervaring van Inge geplaatst op 11 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Heb je net gesproken. Je had gelijk dat hij snel ging sturen. En het was een mooie en eerlijke boodschap zoals je had voorzien. Boodschap vanuit het hart.
Ben benieuwd naar je voorspelling dat hij de liefdesbeker gaat aanreiken.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hallo Lieve Sophia,

hmmmmm en toen was de lijn verbroken, we zaten zo in ons gesprek. Tja de credits waren op. Ik spreek je gauw weer en een Healing is zeker welkom. Je bent een pracht mens.




Ervaring van lus met waarzegster Sophia   Ervaring van lus met waarzegster Sophia   Ervaring van lus geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Je bent een geweldige, lieve vrouw. Je bent een topper. Ik kan uren met je praten. Zonder jouw inzicht, voorspellingen, luisterende oor en adviezen had ik nooit deze moeilijke periode kunnen overleven. Onze gesprekken voelen goed aan. Zeker een aanrader mensen. Als er veranderingen zijn op het gebied van werk dan laat ik het je meteen weten. Ik heb er alle vertrouwen in. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Sophia is echt een lieve vrouw met een gave. Ze krijgt dingen super gauw door en ze herkende mij zelfs. Ik kijk uit naar je voorspellingen. Topper. Zeker het geld waard.




Ervaring van N. met waarzegster Sophia   Ervaring van N. met waarzegster Sophia   Ervaring van N. geplaatst op 1 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Lieve Sophia, ik wil je graag bedanken voor de uitgebreide email reading maandag.
Je schrijft met zoveel liefde in je pen, elke keer dat ik hem terug lees voel ik een stroom van positieve happy energie.
Ik ben overtuigd dat mijn sprookje zal uitkomen daar je collega's hetzelfde voorspellen.
Jouw mail heeft mijn stress flink geminderd. Je tijdsaanduiding is degene die ik intuitief ook steeds in gedachten had maar niet durfde aannemen als waarheid.
Bij deze, lieve Sophia, heel veel dank voor mijn sprookje dat bijna te mooi is om waar te zijn, het zal opnieuw met 5 sterretjes getuigen, alsook dankbaarheid voor je fantastische collega's, over een aantal maanden. Dank, S.




Ervaring van S met waarzegster Sophia   Ervaring van S met waarzegster Sophia   Ervaring van S geplaatst op 29 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Danku Sophia voor je correcte en prachtige reading van deze morgen.
Ik denk dat je zelf schrok van de juiste informatie die je doorkreeg omdat die informatie zo specifiek was en ik deze kon bevestigen vanuit de tijdlijnen en dimensies waarin deze informatie plaatsvond. Even geheugensteuntje wie ik ben Annick, overleden papa, zwaan, beige regenjas, je connectie met mijn papa was overweldigend helder. Nogmaals dank en ik contacteer jou nog want deze heerlijke synchronisatie wil ik nog eens ervaren. Gr Annick.




Ervaring van Annick met waarzegster Sophia   Ervaring van Annick met waarzegster Sophia   Ervaring van Annick geplaatst op 1 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hi lieve Sophia,
Ik had vanochtend een gesprek met je en wat heb je mij gerustgesteld. Je kan zeer goed invoelen, alles wat je zag in de kaarten heb ik van andere mediums ook gehoord. Je kan perfect op mensen invoelen. Chapeau.
Ik hoop dat jouw voorspellingen uit gaan komen, zodra dat gebeurt zal ik dat via deze weg weer bekend maken. Veel liefs, H.




Ervaring van H. met waarzegster Sophia   Ervaring van H. met waarzegster Sophia   Ervaring van H. geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Heb haar net gesproken. Sophia is zo duidelijk in haar uitleg. Je voelt dat het plaatje klopt.
Ben je zo dankbaar. Spreek je snel weer.
Een echte aanrader.




Ervaring van M met waarzegster Sophia   Ervaring van M met waarzegster Sophia   Ervaring van M geplaatst op 29 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Wauwwww ze is geweldig. Ze sprak echt uit haar hart.




Ervaring van Sunita met waarzegster Sophia   Ervaring van Sunita met waarzegster Sophia   Ervaring van Sunita geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Ik vroeg hoe het gesprek met de makelaar zou verlopen. Jij vertelde dat het positief zou zijn. En het klopt helemaal. Super blij.




Ervaring van C met waarzegster Sophia   Ervaring van C met waarzegster Sophia   Ervaring van C geplaatst op 3 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Alles wat Sophia heeft verteld afgelopen week komt uit.Ik sta versteld.
Wat een openbaring is me dat. Aanrader ..




Ervaring van Maria met waarzegster Sophia   Ervaring van Maria met waarzegster Sophia   Ervaring van Maria geplaatst op 21 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Een lieve sociale vrouw, met een prachtige sterke energie. Ik heb bijzondere kaarten mogen ontvangen met een positief vooruitzicht. De dingen die zij heeft benoemd zijn op mn pad gekomen waardoor ik stralend door het leven mag gaan. Dat het nieuwe jaar mij toe mag lachen. Dankjewel mooie vrouw. Liefs Angela.




Ervaring van Angela met waarzegster Sophia   Ervaring van Angela met waarzegster Sophia   Ervaring van Angela geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Lieve steun en toeverlaat Sophia,
precies op de maand af zoals jij hebt voorspelt heb ik contact gehad met een dierbaar persoon. Het was onwennig zeer emotioneel, maar ik heb mij kranig gehouden. Ik hoop dat dit eerste contact een vervolg zal hebben. Het is allemaal zo pril zo anders. Ik hou je op de hoogte en zal je zeer zeker persoonlijk spreken hierover.




Ervaring van je weet wel met waarzegster Sophia   Ervaring van je weet wel met waarzegster Sophia   Ervaring van je weet wel geplaatst op 4 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Bedankt voor je gesprek je hebt gelijk gekregen heb weer kontakt super bedankt dat je er steeds voor me was dit heeft me super gedaan.




Ervaring van j met waarzegster Sophia   Ervaring van j met waarzegster Sophia   Ervaring van j geplaatst op 6 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Zeer mooi, fijngevoelig gesprek. hartelijk dank .




Ervaring van Myriam met waarzegster Sophia   Ervaring van Myriam met waarzegster Sophia   Ervaring van Myriam geplaatst op 30 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Je bent een hele lieve vrouw om mee te praten. Eerlijk en recht door zee. Je hebt mij weer gerust gesteld. Ik hou je op de hoogte hoe alles gaat verlopen. Ik raad iedereen aan om je eens te bellen. Hele fijne inzichten heb ik gekregen. Mijn dank is groot. Tot gauw knuffels.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Liefste Sophia, jouw readings zijn steeds top. Ben super blij dat ik jou mag kennen in mijn leven. En ja hoor er is heel wat uit gekomen en heel veel onbereikbare dingen zoals met de grootste ster van belgie op cafe zitten. Die had ik niet zien aankomen en wauw. Nu kijken hoe het zal zijn met mijn indiaantje hoe het verder verloopt, dank je Sophia.




Ervaring van Blondie met waarzegster Sophia   Ervaring van Blondie met waarzegster Sophia   Ervaring van Blondie geplaatst op 30 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Een zachte en lieve dame met rustgevende stem en ze is ook to the point. Het vorige is uitgekomen ook wat de tijd betreft. Nu weer hoopvol wachten.
Weeral bedankt want ben nu alweer wat rustiger geworden door jou te horen.
Dikke knff.

Van A met G die veel hartzeer heeft.




Ervaring van Annick met waarzegster Sophia   Ervaring van Annick met waarzegster Sophia   Ervaring van Annick geplaatst op 8 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Heel leuk gesprek gehad. ik hoop dat je voorspellingen uit komen.




Ervaring van Sabrina met waarzegster Sophia   Ervaring van Sabrina met waarzegster Sophia   Ervaring van Sabrina geplaatst op 1 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Lieve Sophia, ik spreek je nog wel. Ik wil jouw laten weten dat jij iets had voorspeld voor mij. En dat heb ik gisteren vernomen. Het lijkt alsof er een bloemknopje heel langzaam open gaat voor mij. Voor al het andere moet ik geduld hebben.




Ervaring van A met waarzegster Sophia   Ervaring van A met waarzegster Sophia   Ervaring van A geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Sophia, altijd een aangenaam gesprek die verheldering brengt in de stukken waar je een beetje in vast gelopen was. Ze geeft je een glimp waar dingen naartoe gaan. Dit is zeer interessant. Ook leuk om bepaalde mensen te screenen. Ze is een super lieve boeiende Dame.




Ervaring van Kaatie met waarzegster Sophia   Ervaring van Kaatie met waarzegster Sophia   Ervaring van Kaatie geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  dank voor de uitgebreide reactie. ik voel me serieus genomen en dat je de tijd voor me hebt genomen. Ik voel een zekere rust nu. wat ik voel klopt. nu even de tijd uitzitten.




Ervaring van mp met waarzegster Sophia   Ervaring van mp met waarzegster Sophia   Ervaring van mp geplaatst op 10 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Wat een mooi kloppend bericht. dank je wel.




Ervaring van saskia met waarzegster Sophia   Ervaring van saskia met waarzegster Sophia   Ervaring van saskia geplaatst op 11 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Beste Sophie,
We hebben elkaar een paar keer gesproken en telkens komen er dezelfde uit de kaarten. Gisteren heb ik je weer gebeld en een voorspelling is al uitgekomen. Op dezelfde dag. Wow.blijf zo doorgaan met je gave. Chapeau.Echt een aanrader.
Groetjes, Nelly.




Ervaring van Nelly met waarzegster Sophia   Ervaring van Nelly met waarzegster Sophia   Ervaring van Nelly geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegster-amsterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden